Whey Pancakes

  • Geplaatst op
  • Door NootroFit
  • Geplaatst in Voeding
  • 0
Whey Pancakes

Een beetje uitgekeken op de eiwitshakes en toe aan een andere vorm om je dagelijkse portie proteïne binnen te krijgen? Check dan snel dit pannenkoeken recept. Heerlijk als ontbijt, lunch, na training en ook nog eens super makkelijk te bereiden!

Ingrediënten en benodigdheden voor 2 pancakes


Bereidingswijze

  • Doe alle ingrediënten (behalve kokosolie en topping) in de blender en mix tot er een beslag ontstaat. 
  • Verhit de kokosolie in een koekenpan en voeg de helft van het beslag toe. Heb je zin in pancakes met appel of runderrookvlees? Snij dan een appel in dunne plakjes (met schil), bak deze even aan in de kokosolie en voeg vervolgens het beslag toe. Hetzelfde geldt voor de runderrookvlees.
  • Bak de pancakes op middelhoog vuur 2-3 minuten aan beide kanten.
  • Herhaal voor het overige beslag.
  • Enjoy:)!

Afbeelding: whey pancake met appel en kaneel
 

Good to know

Verdubbel het aantal ingrediënten en bak meerdere pancakes voor de volgende dag, want deze zijn prima koud te nuttigen of op te warmen in de oven. 
 

Waarom grasgevoerde whey proteïne met biologische cacaopoeder?

Wei-eiwitten zijn populair bij atleten, trainers en mensen die bewust leven. Deze belangrijke voedingsstoffen spelen een belangrijke rol in het herstel van de spieren of als supplement naast de dagelijkse voeding. De grasgevoerde whey proteïne van NootroFit onderscheidt zich onder andere, omdat deze wordt gemaakt van de rauwe melk van grasgevoerde koeien. Deze melk bevat geen antibiotica, groeihormonen, GMOs en zware metalen. 
 

Waarom MCT olie?

MCT-olie is goed voor het lichaam en het brein. Deze gezonde, natuurlijke vetten geven je de energie die je nodig hebt om te presteren. Omdat jouw gezondheid het belangrijkst is, bevat de MCT olie van NootroFit de zuiverste concentraat van biologische kokosnoten. Deze kokosnoten zijn duurzaam (CSPO-gecertificeerd) en draagt NootroFit bij aan de bescherming van de natuur en de orang-oetan.
 

MCT-oliën zijn makkelijk verteerbaar en worden snel opgenomen door het lichaam. Je lichaam gebruikt de olie direct als energiebron en er wordt nauwelijks vet opgeslagen. Dit helpt om de vetvrije massa van je lichaam te vergroten. 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.