Kersen Chocolade Smoothie

  • Geplaatst op
  • Door Maaike Rijk
  • Geplaatst in recepten
  • 0
Kersen Chocolade Smoothie

Heb je af en toe ook zin in wat extra verwennerij voor je smaakpapillen, maar wil je het toch gezond houden? Deze kersen-chocolade smoothie is echt Da bomb! Gemaakt met NootroFit Grasgevoerde Whey Eiwitten en voorzien van notenpasta, spinazie (die je overigens niet proeft, maar wel zorgt voor extra vezels), havermout én uiteraard kersen! Plus, hij is klaar in minder dan 5 minuten.

Kersen-chocolade smoothie: Een gezond smaakbommetje

Voor 1 smoothie

250 ml. ongezoete plantaardige melk (bijvoorbeeld rijstemelk)

150 gram kersen

50 gram havermout

1 schep NootroFit Grasgevoerde Whey Eiwit chocolade

1 grote hand spinazie

1 el notenpasta (wij gebruikten amandelpasta, maar ook cashew is lekker)

Bereiding

Doe als eerste de plantaardige melk in de blender en voeg de rest van de ingrediënten toe. Zet de blender aan en laat hem een minuutje draaien.

Enjoy!


Over de auteur

Maaike Rijk

Mensen in beweging brengen met behulp van o.a.  gezonde, praktische, maar smaakvolle voeding en functioneel trainen is een van haar drijfveren. Maaike is naast mede-eigenaar van LoveFitFood (www.lovefitfood.nl) een gecertificeerde TOP Trainer B (Overload Worldwide), personal trainer en coach bij Breda Strength & Conditioning. Ze nam deel aan een aantal fitnesswedstrijden, maar haar hart ligt tegenwoordig meer bij survival- en obstacelruns, strength en conditioning en gymnastics.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.