Voeding

De nummer 1 eetgewoonte die terughoudend werkt

De nummer 1 eetgewoonte die terughoudend werkt Wat is de meest schadelijke eetgewoonte waar je aan kan denken? Is het pizza eten om 3 uur in de ochtend? Chips eten met een frisdrank on the side of haastig eten? Hoewel deze gewoontes vrij schadelijk zijn voor je geluk en gezondheid, zijn ze geen van allen de meest schadelijke eetgewoonte, maar wat is nou de grootste boosdoener?

Gemakkelijk en gezond: boerenkool shake

Gemakkelijk en gezond: boerenkool shake We horen en willen het allemaal: zo veel mogelijk groente per dag eten. Dit blijkt alleen in het dagelijks leven nog niet zo eenvoudig.

Om je te helpen geeft NootroFit, aan de hand van meerder blogartikelen, tips en recepten om te zorgen dat je meer groente binnen krijgt.

De 5 uitgangspunten van het oerdieet plan

De 5 uitgangspunten van het oerdieet plan Er wordt veel over het "Oerdieet" gesproken voor een terugkeer naar het voedsel dat mensen nuttigden voor de industriële en agrarische revoluties. Mark Sisson, een van de meest opmerkelijke mensen in de alternatieve gezondheidszorg industrie, heeft een aantal boeken geschreven over de "Primal Blueprint” (Blauwdruk van de oervoeding), de "Primal Diet” (Oerdieet) en de "Primal Lifestyle” (Paleo of oorspronkelijke levenstijl).

Het belang van alkaliteit in je dieet

Het belang van alkaliteit in je dieet Mencken had misschien gelijk toen hij zei: "Het leven is een strijd, niet tegen de zonde, niet tegen de macht van het geld, niet tegen kwaadaardige dierlijk magnetisme, maar tegen waterstofionen" (Mencken, 1919; geciteerd door New in 2002)