Win een supplementen pakket + een maand gratis "reizen" op De Bewustzijn School.

Win een supplementen pakket + een maand gratis "reizen" op De Bewustzijn School.

De zomer komt eraan! Velen gaan weer regelmatig naar de sportschool om er goed uit te kunnen op het strand! Maar lekker in je vel zitten heeft niet alleen te maken met een goed fysiek. Rust in je hoofd, jezelf fijn voelen en vrolijk zijn is nog veel belangrijker. Deze maand besteed NootroFit aandacht aan alles omtrent mindfullness.

NootroFit BRAIN Powerpack 

Het is belangrijk om je lichaam in topconditie te houden maar het is de geest die zorgt dat je resultaat behaald. Met Alpha BRAIN zorg je voor een kraakheldere focus, een beter geheugen en verhoogde denksnelheid. New Mood zorgt voor een positieve gemoedstoestand, een vermindering van dagelijkse stress en helpt bij een diepere slaap. Het brein is gemaakt van 60% vet en heeft "goede vetten" nodig om optimaal te kunnen functioneren, hiervoor voegen we NootroFit MCT Olie toe. Daarnaast geeft Krill Olie de benodigde Omega-3 vetten die je helpen bij een beter geheugen. Dit pakket is volledig natuurlijk en geef je de benodigde brandstof voor jouw brein!


Intake + Eén maand "reizen" op De Bewustzijn School

In samenwerking met de De Bewustzijn School in Amsterdam mogen wij lidmaatschap van één maand weggeven. Op deze rustige plek, middenin de Pijp, kan je heerlijk aan je body, mind & soul werken. De Bewustzijn School biedt een uitgebreid programma aan je op jouw manier aan je eigen zijn kan werken. Dit kan via verschillende vormen van yoga, ademwerk, meditatie en creatieve bewustwording. Het is eigenlijk een sportschool voor je mind! Voor ieder wat wils en je krijgt een persoonlijke intake met oprichtster Marieke van Meijeren. Wil je meer weten over wat De Bewustzijn School is? Bekijk de Eindbazen podcast met Marieke voor een twee uur lange kennismaking!


 
Klik hier om mee te doen!*De uitslag wordt op bekend gemaakt op dinsdag 22 maart via onze Facebook pagina, tevens wordt de winnaar per e-mail geïnformeerd.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.