Mind

10 Lessen die ik heb geleerd door te falen

10 Lessen die ik heb geleerd door te falen Falen zorgt voor persoonlijke ontwikkeling en laat je groeien als persoon. Geestelijke ontwikkeling gaat het hardst op het moment dat je cruciale momenten ervaart. Tentamens, relaties, nieuwe omgevingen zoals werk en het proberen van nieuwe dingen. Een ding is zeker...falen doen we allemaal! Falen = leren!

Floaten in Epsom zout, hoe werkt het en wat zijn de voordelen?

Floaten in Epsom zout, hoe werkt het en wat zijn de voordelen? Floaten is een geweldige mind- en biohack, waarbij je zweeft in een bad met Epsom zout. Het is als het nemen van een powernap van 45 minuten waarbij je zowel je lichaam en je geest volledig ontspant, terwijl je tegelijkertijd je lichaam voorziet van een van de belangrijkste mineralen die het nodig heeft voor optimale prestaties: magnesium.

Optimaal functioneren en concentreren op je werk

Optimaal functioneren en concentreren op je werk Het merendeel van onze bezoekers zijn geen topsporters, leven niet volgens een gezond dieet en staan zeker niet 4x per week in de sportschool. Velen van hen zijn vaak topsporters op het werk, ze vallen onder de groep managers, ondernemers of carrièrejagers! Hoe concentreren zij zich op het werk?